Kőkép 20 x 15 cm

KŐKÉP - ROCK FOTÓ - A5 MÉRET (20 X 15 CM)

Ha valami egyedit, minőségit, de mégis szokatlant keresel ajándék gyanánt, akkor a bögrék és egyebek mellett a kőlapot is vedd szemügyre. Ez nem beton, műanyag vagy más mesterséges anyag. Valódi vágott terméskő. (nevezzük még pala képnek, kőképnek, rockfotónak)

Álló és fekvő képekhez is tökéletes, amit a műanyag lábai tesznek lehetővé. Egyedi, gyönyörű ajándék bármilyen alkalomra, de emléktárgyként is tökéletesen díszíti nappalinkat, irodánkat, szobánkat. Tökéletes díjnak, köszönőajándéknak is. Lehet egy különleges pillanatról készült fotó “kőbe vésve”.

A saját fotód kiválasztásánál kérlek vedd figyelembe a kőlap méretarányait, illetve azt, hogy igazán éles, csillogó termék csak jó minőségű, megfelelő felbontású fényképből készül. A fotó magas hőfokon kerül a kőlapra, nem kopik, és garantáltan megőrzi eredeti szépségét hosszú évek múlva is.

Termékadatok:
Szélesség: 30 cm / A5 méret
Magasság: 20 cm
Vastagság: 1 cm
Súly: 540 gr

Ára: 49 lej
Az ár tartalmazza a terméket, a díszítési költségeket, a grafikai tervezést. Ha fényképet szeretnél rá próbálj jó minőségű fotót adni, rossz minőségű, kis felbontású képből nem lehetséges tökéletes minőséget alkotni, bár mindent elkövetek a rossz fénykép jobbá tételéért.

Felhívom figyelmed a fénykép felújítási szolgáltatásra.
Régi, töredezett, felbecsülhetetlen értékű családi fotók újjávarázsolása, megmenekítése. Bővebb információt >> ITT << találsz.

Ha nem találtál Varázsfölde üzletében számodra megfelelő díszítésű tárgyat, bátran szabasd az ajándékozott vagy a magad személyiségéhez a kiválasztott terméket.

Varázsbatyú
Bejelentkezés

Nincs még fiókod?

Fiók létrehozás
Kincsbolt
Közösségi: