MENTSD MEG A RÉGI, FELBECSÜLHETETLEN ÉRTÉKŰ CSALÁDI FÉNYKÉPEKET

FÉNYKÉP FELÚJÍTÁS

Minden családban van egy fiók, doboz, album, amelyben régi fényképek őrzik a múlt arcait, eseményeket, fontos embereket, sokszor olyan embereket, akik már nincsenek közöttünk. Ezek a felbecsülhetetlen értékű fotók képezik az akadályt a feledés útján. Ezen fényképgyűjteményeket kikezdte az idő foga, megrepedeztek, elöregedtek, megkárosodtak, foltosak és karcosak lettek vagy talán el is szakadt közülük néhány.

A fotográfia egy apró darabka, múlt, örökkévalóságba zárt pillanat. Sokunknak ezek a fotók hivatottak felidézni szeretteinket, és ezek a fényképek ugyanúgy megöregednek, mint a rajtuk lévő emberek.

A visszamaradt fixírsó következményében megsárgulnak, kifakulnak a fénytől, megrepedeznek a dobozokban, albumokban töltött évtizedek alatt. És nincs az embernek szíve eldobni ezeket a fényképeket, mert mintha a képen lévő - valószínű már nem élő - embert dobná el. Ezek nagyon személyes és fontos "papírdarabok".

A leggyakoribb képrongálódások, mint a megrepedezés, képsarkak leszakadása, véletlen leöntés okozta elszíneződés, karcolások, vagy akár a kép elszakadása, a legtöbbször szerencsére gyógyíthatóak, megmenthetőek. És extra, különleges érdekességként meg is színesíthetőek.

A digitalizációs technológia segítségével és szakértelemmel a régi, megmenteni kívánt fényképek felújítása Varázsfölde műhelyében lehetséges.

AZ EREDETI ÉS JAVÍTOTT, VALAMINT A FEKETE-FEHÉR ÉS SZÍNES

A csúszkákkal nézd meg az eredeti és feljavított közötti különbségeket

EREDETI FELÚJÍTVA
EREDETI FELÚJÍTVA

EZT KELL TENNED

Ha mentenéd a régi fényképeket:
• vedd fel a kapcsolatot velem
• megbeszéljük a részleteket, az árat
• a kívánt képeket válogasd össze
• tedd borítékba, írd rá a neved
• írd rá a fényképek darabszámát is
• juttasd el hozzám
• időpontra a fényképek elkészülnek
• a képeket sértetlenül visszaadom
• a felújítottak a birtokodba kerülnek
ELŐHÍVATVA IS KÉRHETŐ

Az emberről készült fotográfia egy olyan kapu, amin keresztül be tudunk lépni abba a világba, ahova amúgy lehetetlen menni. Ne hagyd, hogy ennek a világnak a kapuja végleg bezáródjon. Ezért javíttasd fel a pénzben nem mérhető családi örökségű fotográfiáidat. A felújított fotókat pedig majd tovább lehet őrizni az utókor számára, tovább lehet küldeni a rokonságnak. Bármikor újra előhívathatóak.

EREDETI, EGYEDI ÉRDEKESSÉG

Ezek a régi, de felújított fekete-fehér fotográfiák például bögrén - de más ajándéktárgyakon is - hatalmasan jól néznek ki a múlt és a jelen kiváló ötvözéseként. Nézz szét a több, mint 80 féle személyre szabható ajándéktárgy között és dekoráltasd antik fotográfiával.

Varázsbatyú
Bejelentkezés

Nincs még fiókod?

Fiók létrehozás
Kincsbolt
Közösségi: