HA KOLLEKCIÓBAN SZABATOD SZEMÉLYRE AZ AJÁNDÉKOT

VARÁZSDOBOZ

A Varázsdoboz ötlete is Varázsfölde műhelyében született, amikor azon folyt az agyalás, mibe lehetne ízlésesen csomagolni a termékeket, amikor egy bizonyos grafikai díszítést több eltérő termékre kérnek, egyfajta kollekcióként - amire sokszor volt példa.

Ekkor született az alapötlet: legyen egy egyszerű, de természetes anyag, egy fa dobozka, nyitható tetővel.

Percek alatt tovább is fejlődött az ötlet, legyen a doboz egyik oldalán megjelenítve a grafikai díszítés valamelyik jellemző eleme, így a díszdoboz is személyesebbé válik. Ezt órák alatt követte a továbbgondolás, hogy a díszdoboz szerepen túl is kapjon valami rendeltetést. Így lett belőle hangulatlámpa.

VARÁZSDOBOZ?

Termékjellemzők

Az ajándéktárgyak kivétele után a doboz hangulatlámpaként működik. Nem hálózati kábeles, így nincs helyhez kötve, bárhová helyezhető. Nagy fényerőt ne várj a lámpától, nem ezt a célt szolgálja. Hideg fényű LED világítással rendelkezik. 3 darab AAA elemmel működik. A távirányító 2 darab AAA elemmel működik.

A hangulatlámpaként funkcionáló Varázsdobozt száraz helyen tartsd. Az alacsony hőmérséklet az elemek élettartamát rövidíthetik.

Kerülhet bele jellemzően teás bögre otthonra, vagy munkahelyre, kávés bögre, fém bögre hordozni, fém kulacs, vászon táska. De bármilyen termékeket összeválogathatsz, amik beleférhetnek.

Jellemzők:
• a lámpa 3 AAA elemel működik
• a távirányító 2 AAA elemmel működik
• mérete: 20 x 20 cm
• anyaga: fa lemez

MIKOR ÉRDEMES?

Ha egy adott díszítés több ajándéktárgyra kerül egyféle kollekció lesz belőle, erre további extra lehet Varázsdobozba helyezve átadni.

Varázsbatyú
Bejelentkezés

Nincs még fiókod?

Fiók létrehozás
Kincsbolt
Közösségi: