Honnan jövünk, merre tartunk?

Bemutatás

Cégünk 2006 októberében született. Akkoriban a szolgáltatásunk túlnyomó része weboldalak tervezésére összpontosított, másodlagosan egyéb reklámgrafikai munkálatokra, mint szóróanyag, prospektus, logó tervezés, stb. Időközben régi szakterületünk is helyet kapott a szolgáltatások között, a fotózás valamint reklámfilmek, bemutatófilmek készítse, ezen ágazatokban is megálltuk helyünket. 2022 elejétől gyártósort vásároltunk és beemeltük szolgáltatás-tarsolyunkba az ajándéktárgyak személyre szabását is, amiben ismételten ki tudjuk élni kreativitásunkat klienseink, vásárlóink, megrendelőink és a magunk örömére.

Nálunk nem készülnek olyan munkák, amin csak túlesünk. Minden darab ki van gondolva és ki van dolgozva, nálunk nem talál egyszerű, szögletesen díszített tárgyakat (feldobjuk "kockába" a képet), mert technológiánk és grafikai szakértelmünk kéz a kézben járnak, az ízlésesség és egyediség csarnokában.

Lassan bevezettük a köztudatba, hogy merjen a vásárló a saját vagy az ajándékozott ízléséhez, személyiségéhez illő egyedi darabokat kérni, mert Varázsföldén nincs lehetetlen. Egyre többen, egyre gyakrabban élnek is ezzel a lehetőséggel, kérnek, érdekesebbnél érdekesebb tervezéseket, s a megtervezett, kivitelezett termékekkel teljes mértékben elégedettek. Igazi örömmunka, amiben a szív, a lélek is benne van. Nem vagyunk hívei a sablonos, egy kaptafára készült giccseknek, ezért a polcainkon nem fog találni "így néz ki egy jóképű 40 éves" stílusú, irányvonalú ajándéktárgyakat.

Forduljon bátran hozzánk egyéni, egyedi kérésével, legyen az bármi: elképzelés, saját fénykép, ötlet, stb. Az egy darabos kérésektől a nagyobb darabszámokig (cégek promóciós célokra használt) vállaljuk a megbízásokat.

Más szolgáltatások

Anyacég

Saját márka: Chamois Equipmen

www.flyovermountains.ro/chamois

Csatornák:
Weboldal: www.outdoorstudio.ro
Facebook: www.facebook.com/webfilmfoto
Youtube: www.youtube.com/@outdoorstudio2870/videos

Projektek:
Fly Over Mountains: www.facebook.com/flyovermountains
Székelyudvarhely és környéke a magasból: www.facebook.com/udvarhelyamagasbol

Varázsbatyú
Bejelentkezés

Nincs még fiókod?

Fiók létrehozás
Kincsbolt
Közösségi: