Neon pink bögre 350 ml

NEON PINK BÖGRE - 350 ML

Otthoni, vagy munkahelyi használathoz.
Fénykép nyomtatásra nem nevezhető alkalmasnak. Bár lehetséges a fényképek rá tétele is, de az nem tud olyan minőségben érvényesülni, mint egy fehér alapú terméken, ezért érdekes, különleges hatást lehet elérni a fotókkal. Grafikák, feliratok, logók rá tételére a legalkalmasabb.

Termékadatok:
• űrtartalom: 350 ml
• megfelel az élelmiszer biztonsági előírásoknak
• magas minőségű kerámiából készült
• mosogatógépben mosható (bizonyos mosogatótabletták a nyomatot károsíthatják)
• mikrohullámú sütőben használható

Ára: 42 lej
Az ár tartalmazza a terméket, a díszítési költségeket, a grafikai tervezést. Ha fényképet szeretnél rá próbálj jó minőségű fotót adni, rossz minőségű, kis felbontású képből nem lehetséges tökéletes minőséget alkotni, bár mindent elkövetek a rossz fénykép jobbá tételéért.

Felhívom figyelmed a fénykép felújítási szolgáltatásra.
Régi, töredezett, felbecsülhetetlen értékű családi fotók újjávarázsolása, megmenekítése. Bővebb információt >> ITT << találsz.

Ha nem találtál Varázsfölde üzletében számodra megfelelő díszítésű tárgyat, bátran szabasd az ajándékozott vagy a magad személyiségéhez a kiválasztott terméket.

Egyéb extra:
A bögre kérhető díszdobozban is, amely a bögrére tervezett grafika alapján készül, ezzel még személyesebbé válik az ajándékozás. Kérhető a bögre mellé poháralátét, amely lehet egy rusztikus, fából készült korong, vagy ugyanarra a grafikára készült és nyomtatott MDF.

Extrák árai:
Díszdoboz: 10 lej
Fakorong poháralátét: 8 lej
MDF, nyomtatott poháralátét: 8 lej

Fakorong poháralátét

MDF nyomtatott poháralátét

Varázsbatyú
Bejelentkezés

Nincs még fiókod?

Fiók létrehozás
Kincsbolt
Közösségi: