Metál inox kulacs 750 ml

METÁL INOX ITALOS KULACS 750 ML

Inkább grafikát, logót ajánlok rá, de ha érdekes hatású fényképet szeretnél, annak is megfelel.Egyszerű és megbízható alumínium vizes kulacs karabinerrel túrázáshoz, kiránduláshoz vagy a mindennapokra. A kupakon lévő lyuk miatt könnyen szállítható kézben, vagy a rajta található karabinerrel felakasztható. A kulacs csavaros szája rézből van. 5 különböző színű karabiner közül választhatsz, amivel még személyesebbé teheted.

Űrtartalom: 750 ml
Súly: üresen 95 gr
Anyag: metál-inox, masszív, de nem hőszigetelő
Szín: metál inox
Kupak szín: fekete
Könnyű nyithatóság: standard csavaros kupak
Karabiner színek: piros, kék, zöld, ezüst, fekete

Ne használd szénsavas italokhoz, tej- vagy olajos termékekhez, savas italokhoz (gyümölcslevek, energiaitalok). Ne tedd mikrohullámú sütőbe és ne fagyaszd le, ne tedd ki közvetlen lángnak vagy más hőforrásnak.

Ára: 49 lej
Az ár tartalmazza a terméket, a díszítési költségeket, a grafikai tervezést. Ha fényképet szeretnél rá próbálj jó minőségű fotót adni, rossz minőségű, kis felbontású képből nem lehetséges tökéletes minőséget alkotni, bár mindent elkövetek a rossz fénykép jobbá tételéért.

Felhívom figyelmed a fénykép felújítási szolgáltatásra.
Régi, töredezett, felbecsülhetetlen értékű családi fotók újjávarázsolása, megmenekítése. Bővebb információt >> ITT << találsz.

Ha nem találtál Varázsfölde üzletében számodra megfelelő díszítésű tárgyat, bátran szabasd az ajándékozott vagy a magad személyiségéhez a kiválasztott terméket.

Varázsbatyú
Bejelentkezés

Nincs még fiókod?

Fiók létrehozás
Kincsbolt
Közösségi: