Sárga retró fém csipor 360 ml

Sárga retró fém csipor - 360 ML

Retró hangulatú fém bögre, modern, ugyanakkor a régi időket idézi. A színesekre inkább grafikát, logót ajánlok, de ha érdekes hatású fényképet szeretnél, annak is megfelel. Tartós darab túrázáshoz, kiránduláshoz. Igyál belőle teát vagy kávét a természetben. Hűséges társ lesz outdoor tevékenységekhez, és nélkülözhetetlen a kempingezés alatt. De akár otthon, vagy munkahelyen is jó társad lesz. Magaddal viheted bárhová. 

Termékadatok:
• űrtartalom: 360 ml
• megfelel az élelmiszer biztonsági előírásoknak
• kimagasló fehérségű
• a bögrét használat után hagyományosan mosogasd el
• tárolás előtt javasolt kimosni és megszárítani
• ne tedd mikrohullámú sütőbe
• ne tedd ki közvetlen lángnak vagy más hőforrásnak

Ára: 55 lej
Az ár tartalmazza a terméket, a díszítési költségeket, a grafikai tervezést. Ha fényképet szeretnél rá próbálj jó minőségű fotót adni, rossz minőségű, kis felbontású képből nem lehetséges tökéletes minőséget alkotni, bár mindent elkövetek a rossz fénykép jobbá tételéért.

Felhívom figyelmed a fénykép felújítási szolgáltatásra.
Régi, töredezett, felbecsülhetetlen értékű családi fotók újjávarázsolása, megmenekítése. Bővebb információt >> ITT << találsz.

Ha nem találtál Varázsfölde üzletében számodra megfelelő díszítésű tárgyat, bátran szabasd az ajándékozott vagy a magad személyiségéhez a kiválasztott terméket.

Egyéb extra:
A bögre kérhető díszdobozban is, amely a bögrére tervezett grafika alapján készül, ezzel még személyesebbé válik az ajándékozás. Kérhető a bögre mellé poháralátét, amely lehet egy rusztikus, fából készült korong, vagy ugyanarra a grafikára készült és nyomtatott MDF.

Extrák árai:
Díszdoboz: 10 lej
Fakorong poháralátét: 8 lej
MDF, nyomtatott poháralátét: 8 lej

Fakorong poháralátét

MDF nyomtatott poháralátét

Díszdoboz, a bögre grafikájával

Varázsbatyú
Bejelentkezés

Nincs még fiókod?

Fiók létrehozás
Kincsbolt
Közösségi: