Fehér alumínium kulacs 800 ml

FEHÉR ALUMÍNIUM ITALOS KULACS 800 ML

Kiválóan érvényesülnek rajta a fénykép nyomatok. Alkalmas grafikának, logónak is, gyakorlatilag minden díszítési stílusnak tökéletesen megfelel. Egyszerű és megbízható alumínium vizes kulacs karabinerrel túrázáshoz, kiránduláshoz vagy a mindennapokra. A kupakon lévő lyuk miatt könnyen szállítható kézben, vagy a rajta található karabinerrel felakasztható. A kulacs csavaros szája rézből van. 5 különböző színű karabiner közül választhatsz, amivel még személyesebbé teheted.

Űrtartalom: 800 ml
Súly: üresen 98.6 gr
Anyag: alumínium, könnyű, masszív, de nem hőszigetelő
Szín: fehér
Kupak szín: fekete
Könnyű nyithatóság: standard csavaros kupak
Karabiner színek: piros, kék, zöld, ezüst, fekete

Ne használd szénsavas italokhoz, tej- vagy olajos termékekhez, savas italokhoz (gyümölcslevek, energiaitalok). Ne tedd mikrohullámú sütőbe és ne fagyaszd le, ne tedd ki közvetlen lángnak vagy más hőforrásnak.

Ára: 49 lej
Az ár tartalmazza a terméket, a díszítési költségeket, a grafikai tervezést. Ha fényképet szeretnél rá próbálj jó minőségű fotót adni, rossz minőségű, kis felbontású képből nem lehetséges tökéletes minőséget alkotni, bár mindent elkövetek a rossz fénykép jobbá tételéért.

Felhívom figyelmed a fénykép felújítási szolgáltatásra.
Régi, töredezett, felbecsülhetetlen értékű családi fotók újjávarázsolása, megmenekítése. Bővebb információt >> ITT << találsz.

Ha nem találtál Varázsfölde üzletében számodra megfelelő díszítésű tárgyat, bátran szabasd az ajándékozott vagy a magad személyiségéhez a kiválasztott terméket.

Varázsbatyú
Bejelentkezés

Nincs még fiókod?

Fiók létrehozás
Kincsbolt
Közösségi: